понеделник, 27 септември 2010 г.

Avast! 5.0.677 Final

Avast! Free Antivirus по-рано известен като Avast! Home ви пази чрез многостранна защита. Антивирусния, антиспайуер и евристичен енджин образуват ядрото на сигурността, което също така включва многостранни щитове в реално време. Други нови функсии са "тих режим за игра" и "интелигентен скенер", който следи само за променените файлове след установената база. Най-голямата промяна в Avast 5 е интерфейсът. Няма го вече музикалния плеър по подразбиране. Той е заместен с лъскав потребителски интерфейс, който потребителите трябва да са намерили за много по-лесен за управление. Той е също Aero-friendly с бутони за навигация в стил Explorer в случай, че не можете да си спомните откъде се променят съответните настройки.

Автоматични обновления (updates) за по-голямо удобство и обезопасяване на потребителя. На челно място по рейтинг сред безплатните антивирусни. Новият Avast! Free Antivirus 5.0 включва енджин за откриване на спайуер (spyware), за да ви предпази както от кражби, така и от вируси.



Avast! Pro Antivirus е по-добра защита по време на сърфиране. Пълнофункционален антивирусен софтуер. По-добър от безплатната версия, особено за уеб сърфиране, но без защитна стена (firewall) и антиспам (antispam), включени в Avast! Internet Security. Също така, ако искате да персонализирате сигурността си, това е препоръчителния софтуер.



Avast! Internet Security е софтуер за компютъра ви, осигуряващ пълна защита срещу вируси. Антивирусния енджин е допълнен от антишпионски (anti-spyware), защитна стена (firewall) и антиспам (antispam) модули, за да ви защитят от фишинг (phishing) схеми, кражба на самоличност (identity theft) и интернет вируси.

Активните интернет потребители се нуждаят от по-добра защита, тъй като те пазаруват и банкират онлайн. За сигурност срещу заплахите от заразени сайтове и нарастващия риск от кражба на идентичност, Avast! Internet Security осигурява непрекъсната антивирусна защита, anti-spyware, anti-rootkit protection, firewall и antispam.





## Системни изисквания

• Processor Pentium 3, 128 MB RAM, 100 MB of free hard disk space

• Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP/Vista/7 (32/64 bit)





## Начин на инсталиране

I.

      1. Инсталирайте Avast! Free Antivirus



II.

      1. Инсталирайте Avast! Pro Antivirus

      2. По време на инсталацията изберете лицензионния файл от папката



III.

      1. Инсталирайте Avast! Internet Security

      2. По време на инсталацията изберете лицензионния файл от папката





## Изглед



Натисни за голям размер Натисни за голям размер Натисни за голям размер




DownloadAvast! 5.0.677.torrent